Butik

Mad er også livsstil

 

Et af butikkens omdrejningspunkter er af gastronomisk karakter. Når vejret er til det, serverer jeg skøn frokost og dessert på terrassen med forskellige varme og kolde drikke til. Når vejret siger vinter og kulde, kan man hygge sig i butikken med varme drikke og lidt sødt, men måltider skal forudbestilles. Til gengæld kan man næsten selv bestemme menuen.

 

Jeg laver alt efter aftale, og i butikken varierer madoplevelserne efter kreativitet og sæson. Alt bliver tilberedt af de bedste råvarer og med fokus på æstestik og velsmag. Det skal være en særlig og hyggelig oplevelse at besøge Wonderful Lifestyle.

 

Det er også muligt at bestille mad ud af huset. Jeg leverer gerne til både større og mindre arrangementer. Skriv til mig på info@wonderful-lifestyle.dk eller ring på 60722914.

 

Åbningstider

 

Du finder mig i butikken på Holbækvej 29, 4180 Sorø.

 

Mandag: Lukket

Tirsdag - fredag: 11-16.30

Lørdag: 10-13

 

... og efter aftale. Ring: 60722914

 

Hilsen Pia Holst

Høj kvalitet og unikavarer til dig og dit hjem

 

Wonderful Lifestyle er en anderledes livstilsbutik, som henter inspiration i hele verden. Her kan du slappe af og nyde stemningen med lidt at spise eller drikke, eller du kan gå på opdagelse i mit sortiment af helt unikke varer og kvalitetsbrands, som ikke er at finde på hverandet gadehjørne.

 

I butikken har vi både tøj, soyalys, puder, tæpper og andet lækkert til hjemmet, samt diverse gourmet relateret specialiteter. Jeg lægger meget vægt på, at butikken skal kunne tilbyde noget særligt i god kvalitet men i alle prisklasser.

 

Jeg sætter en ære i at hjælpe mine kunder med at finde en ønsket varer, såfremt den ikke findes i mit sortiment. Jeg tilpasser mig mine kunder og markedet, men jeg går aldrig på kompromis med min egen dømmekraft i forhold til kvalitet og vægt på det unikke. De ting jeg sælger, er ting jeg selv holder af.

Wonderful Lifestyle, Holbækvej 29, 4180 Sorø. Telefon: 60722914. CVR: 31538793

Butikken er åben tirsdag - fredag: 11-16.30 og lørdag: 10-13