Butik


Åbningstider

Butik og Cafe har åbent dagligt på hverdage:

mandag-onsdag 11-15

torsdag  11-16.30

fredag   11-17.30


Endvidere er der åbent efter aftale, eksempelvis ved bestilling af større eller mindre selskaber, enten i cafén eller som take away/catering.


Alle henvendelser vedr. bestilling eller forespørgelser er velkommen på tlf. 60722914 evt. som sms.

Høj kvalitet af specialvarer


Wonderful Lifestyle er en anderledes Cafe´og butik, I cafén kan du nyde en lækker frokost og måske samtidigt lade dig inspirerer af butikkens udvalg af særlige specialvarer, finde lige det du står og mangle, det der ikke er i udvalg i dit lokale supermarked eller måske en gave til en du har kær.


I butikken finder du håndlavet sæber, smukke servietter, soyalys, samt diverse gourmet relateret specialiteter, så som olivenolie, krydderier, pesto'er, chocolade mv. Jeg lægger meget vægt på, at butikken skal kunne tilbyde noget særligt i god kvalitet men i alle prisklasser.


Jeg sætter en ære i at hjælpe mine kunder med at finde en ønsket varer, såfremt den ikke findes i mit sortiment. Jeg tilpasser mig mine kunder og markedet, men jeg går aldrig på kompromis med min egen dømmekraft i forhold til kvalitet og vægt på det unikke. De ting jeg sælger, er ting jeg selv holder af.

Nyd en pause i en hyggelig café eller lad os danne rammen for dit private selskab.


En gastromisk oplevelse i cafén, kan være en skøn frokost eller en dejlig dessert eller kage serveret med udvalg forskellige varme og kolde drikke til. Når vejret tillader kan man også nyde dagen i de hyggelige sofaer på fortorvet og indtage byens puls. kan man hygge Ud over den daglige menu, kan man også ønske og næsten selv bestemme menuen, bare jeg ved besked en dag eller to i forvejen, kig forbi, så vi kan aftale eller giv mig et kald på tlf.


Jeg laver alt efter aftale, og i cafén varierer madoplevelserne efter kreativitet og sæson. Alt bliver tilberedt af de bedste råvarer og med fokus på æstestik og velsmag. Det skal være en særlig og hyggelig oplevelse at besøge Wonderful Lifestyle.


Det er også muligt at bestille mad i eller ud af huset. Jeg leverer gerne til både større og mindre arrangementer. Der kan dækkes op til ca. 30 pers. i cafén til dit personlige arrangement. Skriv til mig på info@wonderful-lifestyle.dk eller ring på 60722914. Da jeg ofte har travlt ser jeg ikke min mail hver dag, derfor er jeg bedst at kontaktepå tlf. gerne via sms hvis ikke jeg lige kan svare, jeg skal nok ringe tilbage.